ELTE Sítábor - Chamrousse - ELTE

2013-02-01 - 2013-02-09 Ár: 73900
Férőhely: 100
Szabad helyek száma: -1
Érdeklődöm / Jelentkezem

Oktatás

Turnusunkon ingyenes kezdő és haladó oktatást biztosítunk! A kezdők számára, általában 5-6 fős csoportban az első napon 5 órás, míg a további napokon 2,5-3 órás oktatást biztosítunk. A haladók az első és utolsó nap kivételével napi 2-2 órás oktatásban részesülnek 8-10 fős csoportokban.

Extra programjaink

Öt esti programot tervezünk megvalósítani idén. Első este ismerkedési est forralt borral. Általában nagyon jó és vicces a hangulat, érdemes részt venni rajta. Azt ezt követő napokban pókerverseny és csocsó bajnokság kerül lebonyolításra, a pókerverseny a mostanra már szokásos Texas Hold’Em (No Limit) változatban. A pontos szabályokat a helyszínen hirdetjük ki. Időjárástól függően valamelyik nap az érdeklődők meglátogathatják Grenoble-t, ami az esti fényekben csodálatosan fest. Ha a lehetőségek adottak, akkor ezen négy esti programon kívül egy éjszakai csúszkálást (traktorgumikon) is szervezünk.

Részvételi díj

Teljes ár: 180 EUR + 20.000 Ft

Költségek a részvételi díjon felül
Üdülőhelyi díj: 7 EUR/fő/hét nap
Alagút díj: 3 EUR/fő/út (csak akkor kell fizetni, ha a hágó a havazás miatt lezárásra kerül, legrosszabb esetben tehát kétszer)
Kaució: 300 EUR/apartman

Részletfizetési lehetőség:
1. részlet (jelentkezéskor): 100 EUR
2. részlet december 15-ig: hátralék

Partnereink

Partnereink a velünk utazóknak különféle kedvezményekkel kedveskednek. Vétek kihagyni a lehetőségeket.

Tovább a pályákra >>>
Tovább a szállásra >>>
Tovább az árakra >>>

  Készítette: SB Design: VS